Ημερήσιες κρουαζιέρες στις Κυκλάδες

Ενημερώστε μας και κλείστε όλες τις μοναδικές κρουαζιέρες που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Antiparos

Εκδρομή στην Αντίπαρο

Μονοήμερη εκδρομή

Ανακαλύπτουμε το όμορφο νησί της Αντιπάρου ξεκινώντας 10:15 από το λιμανάκι της Πούντας, κολυμπάμε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και απολαμβάνουμε τοπικά εδέσματα, κρασί και υπέροχο μπάρμπεκιου που ετοιμάζει με μεράκι ο καπετάνιος με τους βοηθούς του..Επιστροφή στις 17:00 το απόγευμα.

Καθημερινά εκτός Δευτέρας και Πέμπτης
Mykonos

Εκδρομή σε Δήλο-Μύκονο

Μονοήμερη εκδρομή

Το καραβάκι ξεκινά από το λιμανάκι της Νάουσας 08:30 και φτάνει στην Δήλο στις 10:20 όπου οι επισκέπτες ξεναγούνται στον αρχαιολογικό χώρο. Στην συνέχεια φτάνουμε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με ελεύθερο χρόνο για φαγητό και βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Αναχώρηση από την Μύκονο στις 17:00 και επιστροφή στην Νάουσα 18:30.

Κάθε Τρίτη Πέμπτη και Σάββατο
Santorini

Εκδρομή στην Σαντορίνη

Μονοήμερη εκδρομή

Το καραβάκι ξεκινά στις 08:00 από το πίσω Λιβάδι και φτάνει στον Αθηνιό στις 10:20 όπου οι επισκέπτες επιβιβάζονται σε πολυτελή πούλμαν με συνοδό θαυμάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Οίας και την γραφική πόλη των Φοιρών. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα και αποχώρηση από την όμορφη Σαντορίνη στις 17:00 με άφιξη στο πίσω Λιβάδι στις 19:30.

Κάθε Τετάρτη
Speed boat Anemos

Anemos - Private Boat Cruises

Μονοήμερη εκδρομή

Choose your destination and day and let us organize the rest for a memorable cruise with Anemos. Visit famous destinations or seek for small islands, hidden beaches and impressive sea caves waiting to be explored! Even if you have professional obligations to another island, Anemos will provide you a fast and comfortable way of transfer.

Καθημερινά